KARIN PARK

BLUE ROSES OUT NOW

NEWS

KARIN PARK & ÅRABROT: CHURCH OF IMAGINATION TURNÉ - NORGE 2020

Den nye Scandi-gothens Lou Reed & Nico. Når de møttes var Karin modell for Swarovski og DJ for Donna Karen - når hun ikke skrev pophits eller gikk på catwalken i London. Kjetil hadde på sin kant i en årrekke skreket seg gjennom Europas post-punk-undergrund; faktisk hadde han skreket så hardt at han til slutt punkterte en lunge kun ved hjelp av egen stemmekraft.
Når de så møttes en kveld i Bergen, sørget de for å skåle i en tilstrekkelig mengde Jägermeister-shots. Nok shots til at det videre hendelsesforløpet er tapt for ettertiden – og en uventet kjærlighetshistorie fikk sin begynnelse.
Skepsisen var stor: Karin Park, fra en kristen familie med Carola og Whitney Houston som barndommens idealer. Kjetil Nernes, Kurt Cobain-disippel som startet sin gitar-karriere etter å ha bli kjørt hjem per trillebår i knallfylla med påfølgende halvårs husarrest. Hvordan få disse to universene til å harmonere?
-Det viste seg at de hadde mer til felles enn de selv var klar over, og det oppsto magi når de begynte å lage musikk sammen.
Karin har nå vært medlem av Arabrot Official gjennom flere album, og de har turnert verden rundt sammen. Dette er likevel første gang de gjør en split-turné, med begges band side om side – og selv om Kjetil fortsatt er mer inspirert av folk som brenner kirker enn folk som etablerer dem, presenterer de nå sammen:
CHURCH OF IMAGINATION TOUR
... See MoreSee Less

1 day ago  ·  

View on Facebook

@ktz_official @omartmoe @debasersthlm @monstera_se @e.c.o.photography ... See MoreSee Less

1 day ago  ·  

View on Facebook

@e.c.o.photography ... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

View on Facebook

I LOVE TO SING!! Pic by @henriettelien #audiotechnica @audiotechnicausa ... See MoreSee Less

4 days ago  ·  

View on Facebook

I LOVE TO SING!! Pic by @henriettelien ... See MoreSee Less

4 days ago  ·  

View on Facebook